Тайна любовна среща с румънска проститутка създала големи главоболия на старши

...
Тайна любовна среща с румънска проститутка създала големи главоболия на старши
Коментари Харесай

18-годишна румънска проститутка изнудвала старши лекар за 15 хил. евро в Германия

Тайна любовна среща с румънска продажница основала огромни главоболия на старши лекаря в Университетската болница във Вюрцбург, съобщава RTL.

Срещата, която трябвало само да донесе наслаждение на медика, приключила с скрито правене на голи фотоси и изнудване. Накрая дамата му поискала 15 000 евро, само че вместо това получила условна присъда за опит за изнудване.

Сега тя е получила нова призовка за явяване в съда – този път обаче единствено като очевидец, тъй като зад опита за шантаж може да стоят мозъци, които са подтикнали младата жена да работи, написа RTL.

През юни 2022 година старши доктор във Вюрцбург си поръчал продажница посредством сексуален портал за секс на работното място. Той платил 200 евро плюс разноските за такси на момичето. Тайната любовна среща обаче бързо се трансформирала в дело за правосъдната власт. Само два дни по-късно 18-годишното момиче било още веднъж пред клиниката и поискало колосалните 15 000 евро от лекаря .

Тя упражнила напън върху него със фотография, показваща лекаря по време на една от срещите . Заплашила го, че ще отпечата плакати и ще ги окачи в клиниката, в случай че той не заплати сумата . Освен това го заплашила, че  брачната половинка му също ще получи копие от тях .

Професионалният и персоналният живот на лекаря били на ръба. Старшият доктор решил да се съветва с частен детектив, оповестява " Main-Post ". Малко по-късно той потърсил помощ от полицията. Служителите го посъветвали да фалшифицира настояването .

Докторът и проститутката най-накрая се срещнали за предаването на " парите " на паркинга на ресторант за бързо хранене.  Когато 18-годишната взела плика, в който вместо пари имало заряд, тя била задържана.

Тогава тя е арестувана в ареста за четири месеца. Нейният юрист обяснил, че историята се е развила тъкмо както е посочено в обвинителния акт. Твърди се обаче, че младата продажница е била притискана за изнудването . Румънката въпреки всичко е наказана на условна присъда от 14 месеца през ноември 2022 година за опит за изнудване.

За да се обясни въпросът дали тя е била принудена да изнудва лекаря, други двама души в този момент са пред окръжния съд на Вюрцбург. Твърди се, че двамата са подбудили и заплашили румънката, оповестява " Билд ": " Ако се върнеш без пари, си мъртва! " , казали обвинените на проститутката.

Проститутката и лекарят би трябвало да се върнат в съда като очевидци против обвинените мозъци зад закононарушението.

Според известия в медиите тогавашният старши доктор в Университетската клиника във Вюрцбург в този момент работи в чужбина. Не е ясно дали тайната любовна среща му е коствала и брака.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР